katten 10%

Leo werd afgestaan Leo werd afgestaan omdat zijn baasjes niet zo goed hadden nagedacht over de noden van een konijn alvorens er een aan te schaffen. Hij is een superlief en vrolijk konijntje. Bij zijn opvanggezin leeft hij in de woonkamer,. Hij vindt het heerlijk om los te lopen en haalt allerlei fratsen uit. Sprintjes trekken over het tapijt kan hij als de beste. Verder is hij zindelijk en maakt hij niks stuk.

Leo is dus op zoek naar een binnenthuis! Hij wordt enkel geplaatst bij een voedster. Hij is inmiddels gecastreerd en gevaccineerd. Konijntjes zijn een maand na de castratie nog vruchtbaar, dit is voor Leo tot 19 februari.

Voorwaarden voor adoptie zijn minimaal 6 m2, al zoeken we voor Leo liefst een thuis waar hij volledig los mag lopen. Ook de vaccinatie moet jaarlijks herhaald worden.

Leo