katten 10%

Missy (10j) en Oscar (12j) zijn ter adoptie!Een top koppeltje.

Missy is helemaal de diva die ze er uit ziet. Ze zal je luid miauwend duidelijk maken dat ze aanwezig is en je aandacht vereist. Of het nu is omdat ze eten wil of een aai over haar bolletje. Het is een echte schoonheid en ze is niet schuw om haar charmes in de strijd te gooien.Oscar is het type “ruwe bolster, blanke pit”. Hij zal Missy gerust de show laten stelen. Maar eenmaal je neerzit is hij de eerste om op je schoot te komen liggen. Hij is een ongelofelijke knuffelaar.

Missy en Oscar hebben steeds samen een huis gedeeld tot hun baasje overleed. Ze zijn onafscheidelijk en hopen in hun toekomst samen terug een gouden mandje te vinden.Ondanks hun leeftijd zijn ze in goede gezondheid. Ze hebben een zeer grondige medische check ondergaan en hebben nog heel wat goede jaren voor de boeg.Kan jij deze lieverds een tweede kans bieden?

Missy & Oscar (duo)