katten 10%

Hallo, ik ben Plato. Bij mijn opvanggezin noemen ze mij ook wel Meneertje. Ik ben een 14-jarige kater die af en toe nog een sprankeltje jeugdigheid in zich heeft. Ik ben er graag bij en ben altijd te vinden voor een knuffelsessie, dan ga ik spontaan op de grond liggen. Soms zaag ik een beetje (zeggen ze). Dat heb je alleszins gehoord, want ik heb een luide stem. Maar dat kan altijd worden opgelost met een extra portie aandacht.

Gezien mijn leeftijd heb ik wel wat kwalen. Ik heb een beetje last van mijn nieren en moet daarom aangepaste brokken eten. Ik heb ook hartruis en mis wat tandjes maar dat maakt me alleen maar charmanter en hiervoor heb ik geen extra verzorging nodig. Nu zoek ik dus een ander rustig plekje om te genieten van mijn oude dag.

Wanneer ik rust krijg, ben ik super aanhankelijk. Ik volg je overal en mijn favoriete bezigheid is samen knuffelen in de zetel of op bed ❤

Wie mij wil bezoeken kan zich aanmelden via zwerfkattendiest@gmail.com

Plato