katten 10%

Elodie is de kleinste deugniet die je ooit zult ontmoeten. Ze zit boordevol energie en is altijd klaar voor een nieuw avontuur. Haar favoriete bezigheid? Spelen! Of het nu met een simpel balletje, een uitdagende krabpaal of een ritselende muis is, Elodie is altijd in voor een spelletje.

Maar Elodie heeft ook een zachte kant. Na een dag vol kattenkwaad en spelen, kruipt ze graag bij jou op de zetel.

Elodie zoekt echter wel een maatje om haar avonturen mee te delen. Een speelkameraadje zou haar helpen om haar energie kwijt te kunnen en voor nog meer plezier zorgen. Of ze zou op termijn buiten moeten kunnen ravotten en daar wilde verhalen maken.
Met Elodie erbij, zal je huis nooit meer saai zijn.

Wil je Elodie bezoeken, dan kun je een afspraak maken via zwerfkattendiest@gmail.com

Elodie