katten 10%

Odetje of Odetje Kroketje is de allerliefste poes. Eigenlijk wil ze maar een ding en dat is aandacht en knuffelen. Odetje is een vondeling. Zij werd op straat gevonden en al snel bleek ze niet alleen te zijn. Ze was namelijk in verwachting van drie kleine Odetjes <3

De kindjes zijn intussen uitgevlogen en nu is het tijd voor Odette om haar eigen gouden mandje te vinden. Zoals gezegd is ze superlief en kan zeker met kinderen om. Spelen doet ze ook nog graag.

Wel heeft Odette medische problemen. Ze is chronisch niesziek. Geen enkele medicatie heeft haar blijvend van haar snot kunnen afhelpen. We kunnen haar enkel ondersteunen, door haar neusje te spoelen als ze veel last heeft en extra vitaminen te geven. Wij plaatsen Odette daarom niet bij andere katten. Liefst wel bij iemand met heel veel tijd om haar de liefde te geven waar ze zo naar smacht.

Odette