katten 10%

Op zoek naar een vrolijk, energiek duo? Dan zijn Rob en Rikka perfect voor jou! Deze twee schatten zijn het leven in huis. Ze spelen de hele dag door, met elkaar, met speelgoed, maar natuurlijk ook met hun baasje. Rob is daarnaast ook een volleerd knuffelaar. Als je hem aait begint hij direct te spinnen. Rikka had wat meer tijd nodig, maar kan een knuffeltje op tijd en stond tegenwoordig toch ook appreciëren. Rikka wordt wel absoluut niet graag opgepakt. Alle interactie gebeurt op haar tempo. Het is belangrijk dat ze gewend raakt aan transportmandjes zodat zij er bij een eventueel dierenartsbezoek zelf in gaat.

Rob & Rikka zijn ideaal voor een rustig gezin. Ze kunnen als binnenkat worden geplaatst of in een thuis waar ze ook buiten mogen. We plaatsen hen echter niet met hele jonge kinderen, dat zou voor hen te druk zijn. We plaatsen hen enkel samen. Ze zijn gechipt, gevaccineerd en steriel gemaakt. Wil je hen bezoeken? Laat het ons weten via zwerfkattendiest@gmail.com

Rob & Rikka (duo)