katten 10%

Petertje werd samen met zijn familie afgestaan wegens verhuis. Bij aankomst bleek hij ernstige tandproblemen en diarree te hebben, daardoor was Peter ernstig vermagerd. De diarree hebben we helemaal kunnen verhelpen. Ook de tandproblemen zijn aangepakt, maar we weten momenteel nog niet of hij hier blijvend last mee zal hebben. Het konijnengebit blijft groeien. Konijnen die niet genoeg hooi eten, krijgen haakjes op de kiezen. Als het probleem te lang blijft aanslepen, gaan de tanden zodanig scheefgroeien dat het moeilijk is ze nog mooi op elkaar aan te laten sluiten. De tanden moeten dan om de paar maanden opnieuw behandeld worden.

Voorlopig blijft Peter nog bij Adopt a Hop om aan te sterken. Hij leeft samen met Beatrix, maar op termijn zien we hem liever ergens warm binnen leven. Hij is ooit gewend geweest om binnen te leven en is super lief.

Peter