katten 10%

Jean werd afgestaan wegens verhuis. Hij is 1 à 2 jaar oud. Hij leefde lange tijd met twee andere niet gecastreerde mannetjes in een kleine kooi. Bij aankomst bleek duidelijk dat Jean en zijn huisgenoot Pierre absoluut niet met elkaar overweg konden. Jean viel Pierre continu lastig en probeerde telkens op hem te rijden. Dit is normaal gedrag voor mannelijke konijnen, daarom is het nooit een goed idee om twee niet gecastreerde rammen samen te zetten. De heren zijn dan ook meteen gecastreerd en uit elkaar gehaald.

Jean is een vriendelijk en zindelijk konijntje. Hij kan zowel buiten als binnen leven. Hij wordt enkel gekoppeld aan een voedster. Hij is eind december gecastreerd, dus hij is wel nog tot eind januari vruchtbaar! Andere voorwaarden voor adoptie zijn permanent toegang tot 6m2 ruimte en jaarlijkse vaccinatie.

Wil je Jean ontmoeten? Stuur ons dan een berichtje naar zwerfkattendiest@gmail.com

Jean