katten 10%

Dit trio werd afgestaan wegens verhuis. Jeanine & Magda leefden samen in een kooi. Ze zijn 1 à 2 jaar oud. Jeanine (tricolor) is reeds geadopteerd. Pierre (beige) leefde samen met een ander mannetje (Jean), maar dat was absoluut geen succes. De heren en dames werden allemaal met spoed gesteriliseerd, gecastreerd en gevaccineerd en het gezin opnieuw samengesteld. Pierre is helemaal opengebloeid in het gezelschap van de dames. Binkies maken doet hij graag en hij geniet van het vrouwelijke gezelschap.

Magda (wit, V) is een rustig dwergkonijntje dat zowel binnen als buiten zou kunnen leven. Ze is sociaal voor konijnen en voor mensen.

Pierre en Magda plaatsen we liefst samen als koppel. Ze kunnen ook worden gekoppeld aan een konijn van het andere geslacht. Wel moet er voldoende ruimte zijn (permanent toegang tot 6m2) en vragen we dat de vaccinatie jaarlijks wordt herhaald. Het kooileven van deze schatjes moet nu voorgoed voorbij zijn!

Pierre, Jeanine & Magda