katten 10%

Enkele weken geleden kregen we melding dat er een katje rondzwierf alleen in het Webbekoms broek. Een plaats ver verwijderd van mensen, zonder eten, zonder beschutting, zonder iets. Het katje zocht wel contact met mensen, maar durfde zich niet te laten pakken. We plaatsten een vangkooi en vrijwilligers trokken twee keer per dag te voet het natuurgebied in om die te gaan controleren. Na een week was het eindelijk prijs en konden we Bagheera in veiligheid brengen <3

Bagheera is een rustige, lieve kat die graag komt knuffelen. Zijn opvanggezin volgt hij graag overal doorheen het huis. ’s Avonds slaapt hij heerlijk aan je voeten op bed. Waarom hij werd gedumpt zullen we nooit weten, maar hij verdient nu in ieder geval een gouden thuis!

Bagheera is gecastreerd, gechipt en gevaccineerd. Hij verblijft in Leuven. Wil je hem bezoeken? Stuur ons dan een mailtje via zwerfkattendiest@gmail.com

Bagheera