katten 10%

Bailey en Odin zijn twee vrij jonge katjes van een paar maanden oud. Ze zijn twee broertjes, maar het zouden ook twee neefjes kunnen zijn. Er liepen op deze locatie immers meer dan 10 niet steriele katten rond, zodoende waren er ook veel kittens. Bailey is de sociaalste van de twee. Hij speelt graag met andere katten, is ook niet bang van honden en laat zich graag aaien. Odin is veel banger. Hij verstopt zich graag en komt enkel tevoorschijn om met broertje Bailey te spelen.

We plaatsen Bailey en Odin enkel samen, aangezien Odin zo veel steun heeft aan Bailey. In een rustige thuis waar Odin ook de kans krijgt langzaam gewend te worden aan het leven als huiskat. De twee katjes zijn intussen gesteriliseerd, gevaccineerd en gechipt. Als je interesse hebt, stuur ons dan een berichtje naar zwerfkattendiest@gmail.com

Bailey & Odin