katten 10%

Lieve Kira was lange tijd een zwerfkatje. Ze kreeg haar dagelijks bakje eten van een diervriendelijke buurtbewoner, maar het was duidelijk dat ze meer verdiende. Ze kwam in onze opvang terecht. Al snel bleek er iets geks aan de hand met Kira. Ze is blind! Mogelijk heeft ze ooit een ongeluk gehad waardoor haar hersenen zijn beschadigd.

Concreet houdt dit in dat we Kira enkel plaatsen als binnenkat alleen. Ze kan namelijk andere katten niet goed inschatten, wat leidt tot spanning. Een rustige thuis, zonder kleine kindjes. Na lange tijd als buitenkat geleefd te hebben, is ze drukte immers niet gewend. Liefst heeft het nieuwe baasje wel wat tijd om met haar te besteden. Ze wordt wel graag geknuffeld, maar wel enkel wanneer ze daar zelf om vraagt. Zo niet schrikt ze, wanneer ze onverwacht wordt aangeraakt.

Kira is een ongelofelijke schat. Ze is lief en speels en houdt met name van speeltjes met snoepjes in. Wie biedt haar een warme plek? Heb je interesse, contacteer ons dan via zwerfkattendiest@gmail.com

Kira