katten 10%

Introducing James!

Een sociale, speelse kater, vermoedelijk 3 jaar oud en eind vorig jaar gevonden op straat in Diest. James houdt van mensen, maar helemaal niet van andere katten. Hij is dol op zijn ballenbaan en bij uitbreiding op alles wat rolt. Zijn nieuwe personeel zal zeker tijd moeten hebben om veel met hem te spelen, zodat hij zich kan uitleven.

Omdat James zich soms bedreigd voelt door onverhoedse bewegingen of geluiden, matcht hij slecht met jonge kinderen. James komt graag knuffelen, maar geeft ook duidelijk aan wanneer het genoeg is geweest. Hij is een kat die al veel heeft meegemaakt dus we zoeken iemand met kennis van katten die geduld heeft met hem, zodat hij terug vertrouwen in de mensen kan krijgen.

Wie heeft een warme thuis waar deze kanjer op witte sokjes het rijk voor zich alleen heeft?

Info: zwerfkattendiest@gmail.com

James