katten 10%

Vax (zwart wit) en Victor (volledig zwart) zijn twee katertjes van ongeveer vier maanden oud. Ze leefden in een stal en kregen dagelijks hun bakje eten, maar toen ze in onze vangkooi liepen was snel duidelijk dat deze katjes niet terug uitgezet konden worden. Ze hadden vreselijke diarree en hadden dringend verzorging nodig. Twee maanden later zijn ze helemaal hersteld en klaar voor vertrek!

Vax en Victor zijn sociaal naar de mensen die ze kennen. Dan komen ze erbij zitten en vinden ze het fijn om gestreeld te worden. Ook spelen met hengels en balletjes is natuurlijk een van hun favoriete bezigheden. Het is wel te verwachten dat ze in hun nieuwe thuis tijd zullen nodig hebben om te wennen.

We zoeken voor hen een rustige thuis, zonder kindjes waar ze ook een stapje buiten kunnen zetten. Als ze samen kunnen worden geadopteerd, is dat natuurlijk leuk zijn, maar apart kan ook.

Vax en Victor zijn gechipt, gevaccineerd en gecastreerd. Heb je interesse? Contacteer ons dan via zwerfkattendiest@gmail.com

Vax en Victor (gereserveerd)