katten 10%

Wizzy en Woppy werden in huis gehaald als “gratis kittens” door de vorige eigenaar en al na enkele weken aan ons afgestaan. Het zijn twee kattinnen van ongeveer 7 maanden oud. Vooral Wizzy is een grote knuffelaar en ligt graag op schoot. Woppy komt wel kijken, maar heeft nog wat meer tijd nodig. Ze leefden lange tijd als buitenkatten op een boerderij en moeten nog een beetje wennen aan het leven in huis. Ze schrikken snel van geluiden en vreemde mensen. Het is dus te verwachten dat ze in een nieuwe thuis een paar dagen nodig zullen hebben om te ontdooien.

Wizzy en Woppy zijn intussen gesteriliseerd, gevaccineerd en gechipt. Ze kunnen vanaf eind januari verhuizen wanneer ze de herhalingsvaccinatie gekregen hebben. Ze worden enkel samen geplaatst. Ondanks hun mooie uiterlijk, zijn het geen raskatten maar daarom niet minder leuk 😉

Wizzy en Woppy