katten 10%

Tallin is een mooie jonge witte kattin. Hoe oud ze precies is, weten we niet. De dierenarts schat haar ongeveer 2 jaar oud. Toen we haar ophaalden was ze hoogzwanger. Enkele dagen later kreeg ze 4 leuke kittens die een beetje meer hulp nodig hadden dan anderen omdat ze lijden aan ataxie omdat Tallin waarschijnlijk besmet is geweest met kattenziekte tijdens de dracht. Tallinn heeft lange tijd problemen gehad met haar darmen, maar dit is nu volledig opgelost.

De kittens hebben een leuke thuis gevonden dus nu is het ook tijd voor mama om het nest te ontvliegen. Tallin is geen knuffelpoes. Ze is zot, speels, mooi, nieuwsgierig, kijkt graag buiten en houdt van rust. Ze heeft tijd nodig om aan nieuwe mensen te wennen. Dan laat ze het toe om geaaid te worden. Een schootligger is het echter niet. We zoeken dus naar een rustige thuis zonder kleine kindjes. De laatste maanden is ze het leven binnen erg gewoon. Toch denken we dat ze ook graag nog eens buiten zou gaan. Wij opteren dan voor een veilige buurt.


Tallin dwingen geaaid te worden, werkt omgekeerd. Ze komt zelf steeds korter en korter bij. Het heeft enkel tijd nodig. Van elke stap die Tallin naar jou toe zet, smelt je! Ben je ook verliefd op deze bijzondere dame? Stuur ons dan een mailtje naar zwerfkattendiest@gmail.com

Tallinn