katten 10%

Jules werd een aantal weken geleden binnengebracht bij een dierenarts in Diest. Hij was gecastreerd maar niet gechipt. Hij was heel erg mager en onderkomen. Waarschijnlijk heeft hij ook al wat leeftijd, al weten we dat natuurlijk niet zeker. De dierenarts schat hem op 10 jaar of ouder. Niemand heeft sindsdien naar hem gevraagd.

Jules is sociaal naar mensen toe. Hij wordt heel graag gestreeld en geniet van aandacht, maar wel op zijn voorwaarden. Soms heeft hij ook nood aan rust en trekt hij zichzelf terug. Van andere katten is hij geen fan. Ook kleine kindjes lijken niet ideaal voor hem omdat hij snel schrikt van geluiden. Jules zoekt een thuis waar hij binnen en buiten kan, in het opvanggezin wil hij soms erg graag naar buiten. Hij maakt dit dan met veel gemiauw kenbaar 🙂

Jules is gevaccineerd, gechipt en was al gecastreerd. Hij is klaar voor vertrek naar een nieuwe thuis. Voor meer info kun je bij ons terecht op zwerfkattendiest@gmail.com

Jules