katten 10%

Blitz (M) en Pebbles (V) zijn twee katjes die bij ons zijn afgestaan met hetzelfde verhaal. Ze zijn allebei ongeveer 5 maanden oud en lijken als twee druppels water op elkaar, maar toch zijn ze geen familie. Het enige verschil is dat Pebbles kleiner is en een wit vlekje heeft op de kind. Ze hebben elkaar bij het opvanggezin leren kennen, maar zijn intussen enorm aan elkaar gehecht geraakt. Daarom plaatsen we hen enkel samen.

Blitz en Pebbles zijn heel energieke katten en spelen graag. Blitz is een grote knuffelaar en komt graag op schoot liggen. Pebbles is geen bange kat, maar ze heeft minder behoefte om geknuffeld te worden. Zij heeft vooral oog voor haar vriend Blitz.

Ze zijn afgestaan omdat ze speelden met handen. Omdat ze zo vroeg bij hun moeder en nestgenootjes zijn weggehaald, zijn ze nooit gecorrigeerd door andere katten en hebben ze dus niet geleerd wanneer te stoppen. MAAR we zijn blij te kunnen zeggen, dat dit intussen veel beter gaat. Ze hebben veel bijgeleerd van elkaar en van het opvanggezin. Het is een succesverhaal 🙂

We zoeken dus adoptanten die geduld hebben om hier mee om te gaan en veel tijd willen besteden aan knuffelen en spelen. Een thuis zonder kindjes, waar ze ook buiten kunnen ravotten.

Wil je Blitz en Pebbles komen bezoeken? Stuur ons dan een mailtje naar zwerfkattendiest@gmail.com

Blitz en Pebbles (gereserveerd)