katten 10%

Nestor was een zwerver die enkele maanden geleden in een van onze vangkooien liep. Als snel kwam het verdict: aidspositief. We besloten Nestor toch een kans te geven.

Wat betreft de kattenaids, daar heeft hij momenteel geen last van. Hij heeft geen speciale verzorging nodig, maar dit is na verloop van tijd wel mogelijk. Als aidskat kan hij enkel geplaatst worden als binnenkant. Zowel om andere katten te beschermen als om hemzelf te beschermen tegen infecties gezien zijn zwakke immuunsysteem. Nestor kan eventueel ook met een andere aidspositieve kat geplaatst worden.

Nestor is een rustige kat van ongeveer 8 jaar, die tijd nodig heeft om zich op zijn gemak te voelen. Bij zijn opvanggezin verstopte hij zich de eerste weken in de kast.

Hij is een rustige jongen die goed om kan met mensen en andere katten. Het is duidelijk dat hij in zijn vorige leven ook een thuis heeft gehad. Naast je aankijken met zijn grote warme ogen heeft Nest nog vele andere pluspunten. Hij kijkt graag urenlang uit het raam naar al wat beweegt. Heb je een zachte zetel voor hem voor zijn dutjes, dan ziet hij je gelijk zitten. En krabpalen zijn ook super! Hij speelt graag met alles wat los zit of geluid maakt. En je mag zeker meespelen.

Maar één ding mag je nooit vergeten: want dit is echt een must… Elke avond eist Nest een half uurtje knuffelen op. Kriebelen achter de oortjes, onder de kin en over het kopje. Boek alvast een knuffelmoment in je agenda voor elke avond voor de volgende jaren. Want hij zal aan je voeten zitten. En aandacht opeisen. Tandjes heeft hij niet meer. Ligt hij zelf niet wakker van want hij eet probleemloos nat- en droogvoer. Nestor is een kater die nog flink wat uit het leven wil halen. Een positief ingesteld HIV-katje op zoek naar een warme thuis.
Met kinderen kan hij niet. Heb je interesse? Stuur dan een berichtje naar zwerfkattendiest@gmail.com

Nestor (gereserveerd)