katten 10%

Pruts, Panda, Pablo en Pitou zijn vier kittens van 3 maanden oud. Ze werden geboren als zwerfkat en er stond hen een treurig leven te wachten op straat. Gelukkig werden we verwittigd door omwonenden, konden we hen vangen. De bange mamapoes en enkele andere zwervers werden gesteriliseerd.

Dankzij de goede zorgen van het opvanggezin zijn de kittens intussen sociaal. Ze spelen graag en worden graag geknuffeld. Enkel Pablo is nog een beetje terughoudend. Daarom plaatsen we hem liefst bij zijn zusje Pruts.

De P-tjes zijn steriel, ontwormd, ontvlooid en gechipt. Deze week worden ze nog voor een tweede keer gevaccineerd en dan zijn ze volgende week klaar voor vertrek. Wij plaatsen geen kittens alleen als binnenkat, enkel indien er reeds een sociale kat aanwezig is. Voor meer info: zwerfkattendiest@gmail.com

P-tjes