katten 10%

Suri (bruin, V) en Dari (grijs, M) kwamen bij ons terecht als zwerfkonijnen. Ze wisten te ontsnappen bij hun vorige eigenaar en die liet hen dan maar aan hun lot over. Aangezien ze niet steriel waren kregen ze talloze nakomelingen waarvan er vele stierven door roofdieren of door het verkeer.

Suri en Dari zijn geen knuffelkonijntjes. Suri komt wel uit de hand eten, maar ze hebben nooit liefde van mensen gekend dus ze schrikken snel. Ook zijn ze erg sportief, een ruim buitenverblijf met een stevige omheining is voor hen geen overbodige luxe!

Suri en Dari kunnen het goed met elkaar vinden. Ze worden worden enkel samen geplaatst. Ze zijn uiteraard gevaccineerd en gesteriliseerd of gecastreerd. Voor meer info: zwerfkattendiest@gmail.com

Konijntjes hebben minimaal 8 m2 ruimte nodig! Ook dienen ze jaarlijks te worden gevaccineerd.

Suri en Dari