katten 10%

LIEVE, VERLEGEN KAT TER ADOPTIE! Ilke is een prachtig schatje, en een avondkat. Overdag ligt ze het liefst op een stil plekje te slapen, maar eens de zon ondergaat wordt onze avondkat een echte mevrouw. Dan komt ze bij je zitten, aaitjes vragen, over je keyboard paraderen, en bij je knuffelen op bed. Ze is wat ouder (9 jaar), dus ze heeft het graag rustig.


Ilke zoekt een thuis waar ze lekker voor het raam kan liggen, zonder honden of andere katten, in een klein gezin of bij een alleenstaande die stilte en rust op prijs stelt. Ze is het niet gewoon om buiten te gaan, dus kan als binnenkat.
Ondertussen is ze na enkele weken dieet ook weer op gewicht…dus ze zoeken iemand die haar met geduld en lekkere snoepjes tot een beste vriendin kan maken!Voor meer info: zwerfkattendiest@gmail.com

Ilke