katten 10%

Umi (grijs, V) kwam bij ons terecht als zwerfkonijn. Ze wist te ontsnappen bij hun vorige eigenaar en die liet hen dan maar aan hun lot over. Aangezien ze niet steriel waren kregen ze talloze nakomelingen waarvan er vele stierven door roofdieren of door het verkeer.

Umi is geen knuffelkonijntjes. Ze heeft nooit liefde van mensen gekend dus ze schrikken snel. Ook is ze erg sportief, een ruim buitenverblijf met een stevige omheining is voor haar geen overbodige luxe!

Umi leeft momenteel samen met Suri en Dari, maar Suri aanvaard haar niet. Ze wordt dus vaak wegggejaagd. Daarom zoeken we voor haar haar eigen plekje waar reeds een ram aanwezig is. Wie een buitenkonijntje zoekt kan zeker Umi overwegen, ook als de ram wat kleiner is. Size doesn’t matter for bunnies 😉 Ze is uiteraard gevaccineerd en gesteriliseerd. Voor meer info: zwerfkattendiest@gmail.com

Konijntjes hebben minimaal 8 m2 ruimte nodig! Ook dienen ze jaarlijks te worden gevaccineerd.

Umi