katten 10%

TER ADOPTIE: DE B-TJES – Nog beschikbaar Benz en Bach
We stellen jullie weer een nestje verlegen kittens voor πŸ™‚. 
De B-tjes zijn 6 zwart-witte broertjes en zusjes van ongeveer 4 maanden oud. 
Benz, Bach & Bassie zijn de jongens, Bowie, Billie & Bobbie de meisjes.
Ze hebben helaas nog niet veel vertrouwen in mensen. Met de nodige portie geduld moet dit echter goed komen denken we! πŸ€ž
We zijn daarom op zoek naar mensen die ervaring hebben met katten. Adoptanten die 2 kittens πŸ˜ΊπŸ˜Ί willen adopteren krijgen voorrang.

Benz is een nieuwsgierig katertje dat zich af en toe al laat aaien. In ruil voor wat lekkers.

Bobbie is een kattinnetje dat nog erg bang heeft voor mensen. Met de nodige portie geduld denken we wel dat ze kan openbloeien toch een zachte knuffelkat.

Bowie is een kattinnetje dat nog veel bang heeft van mensen, maar zich wel al laat aaien door de mensen die ze kent. Bowie is een heel zachtaardig poesje.
Billie is de grootste durfal van de bende. Zij is een kattinnetje dat boordevol energie zit en zich helemaal kan smijten in het spel. We kunnen haar aaien wanneer ze eet. Voor de rest zal ze met de nodige portie geduld wel ontplooien tot een lieve knuffelkat.

Bassie is een super speels en nieuwsgierig katertje. Hij laat zich enkel een keertje aaien als hij natvoer krijgt, maar we denken dat dit zeker zal veranderen met de nodige portie geduld.
Bach is nog een beetje kwaad. Als er mensen in de kamer zijn, komt hij niet uit zijn doos. Hij durft ook uithalen als je te kort in z’n buurt komt.
Dit katertje is dus geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Voorlopig. We hopen dat het goed komt met de juiste ingesteldheid van zijn nieuwe baasje.

😻😻 πŸ‘‰ Stuur bij interesse een mailtje naar zwerfkattendiest@gmail.com πŸ‘ˆ πŸ˜»πŸ˜»

Familie B
ο»Ώ