katten 10%

Ter adoptie: Yip en Yuna
Yip (kater, zwart) en Yuna (kattin) de beste maatjes! Ze steunen elkaar door dik en dun. Die steun hebben ze wel nodig, want ze vinden de wereld toch nog eng en vol gevaren. Nieuwsgierig zijn ze wel. Ze komen graag kijken naar wat er gebeurt maar als er te veel beweging is, verstoppen ze zich snel. Samen spellen vinden ze leuk en af en toe kan er al eens een enkele aai vanaf.


Voor Yip en Yuna zijn we op zoek naar een thuis, waar ze nog de tijd krijgen om open te bloeien. Mits tijd, ruimte en geduld kunnen ze nog veel aaibaarder worden. We plaatsen hen ook enkel in duo omdat ze zo veel aan elkaar hebben.


Yip en Yuna kunnen eind augustus verhuizen. Ze zijn dan gechipt, gevaccineerd en gesteriliseerd of gecastreerd.
Meer info via zwerfkattendiest@gmail.com

Yip en Yuna (gereserveerd)