katten 10%

Mio is een lieve kattin. Haar mama was een zwerfkatje dat bij ons terecht kwam en de dag na aankomst – op 1 september 2017 – bij onze dierenarts beviel van 5 gezonde kittens.  Samen met haar 4 broers & zusjes vond Mio snel een nieuwe thuis.  Helaas… begin deze maand werd ze terug gebracht. Reden: verhuis… 🙁 Er was geen plaats meer voor Mio.

Een echte knuffelkat

Tijd voor een nieuw begin! We zoeken voor haar de beste thuis, want we willen nu dat ze naar haar échte forever huisje vertrekt, en nooit meer moet terugkomen.

Mio is een lieve knuffelkat. We vermoeden dat ze ook sociaal is naar andere katten toe. Ze is eerder het ‘ik kijk de kat uit de boom’-type, die niet zomaar op vreemden zal afstappen. Soms heeft ze nog wat bang. Maar we vermoeden dat ze met de juiste aanpak zal openbloeien tot heel fijn gezelschap.
Verder zal deze dame nog een tijdje moeten diëten, want met haar 7 kilo is ze net iets te dik. Mio is in haar korte leven nog niet buiten geweest, ze woonde op een appartement.

Denk je dat je een goede nieuwe thuis kan bieden voor haar?
Stuur dan een mailtje naar: zwerfkattendiest@gmail.com

TER ADOPTIE: MIO