katten 10%

UPDATE 26/01: Umberto heeft op dit moment genoeg kandidaten. We nemen snel een beslissing wie zijn nieuwe warme mand wordt.

Deze lieve jongen is op zoek naar een warme thuis, waar hij veel aandacht en liefde krijgt. Na een tijdje op straat te hebben geleefd, verdient hij enkel het allerbeste! Naar bezoek toe is hij in eerste instantie terughoudend. Voor zijn baasjes is hij daarentegen een echte hartendief <3

Umberto is een jonge kater van een ongeveer een jaar oud. Hij is reeds gecastreerd en gechipt. Volgende week krijgt hij nog zijn laatste vaccinaties en dan is hij klaar voor verhuis! Meer info via zwerfkattenprojectdiest@gmail.com

Umberto wordt geplaatst in een thuis waar hij binnen en buiten kan of alleen binnen op voorwaarde dat er reeds een andere sociale kat aanwezig is.

Ter adoptie: Umberto