katten 10%

Ons C-nestje verblijft in opvang te DIEST en mag verhuizen vanaf eind augustus.

https://facebook/c-nestje

Carlos

Carlos

geadopteerd – CARLOS is een prachtig zwart pantertje en het enige katertje in ons nestje. Hij is de meest nieuwsgierige, de durver, de voortrekker. De C-tjes zijn pas enkele weken in opvang, maar Carlos heeft al goed vertrouwen in de mens. Als hij zin heeft en hij rustig ergens ligt, laat hij zich met plezier en onder luid gespin, strelen. Carlos laat zich graag uitdagen tot een spelletje springen of jagen naar een speeltje!

 

 

 

Charlotte

Charlotte

CHARLOTTE (gereserveerd) is het gevlekt katinnetje. Zij is een heel lief en rustig poesje. Net als haar zus Cloë is ze nog terughoudender dan haar broer op aanraking, maar ze laat zich wel al voorzichtig strelen. Charlotte speelt graag, kijkt graag rond zich en zal zeker uitgroeien tot een heel toffe dame! Voor Charlotte zoeken wij baasjes die het nodige geduld willen opbrengen zodat ze zich volledig kan ontplooien.

 

 

 

Cloë

CLOË is het zwart katinnetje. Haar sprietjes wit op haar borst en aan het puntje van haar staart maken haar compleet. Cloë is de rustigste en meest afwachtende van de groep. Liefde, geduld, momenten voor spel en knuffelen, is wat zij nodig heeft om haar zwarte pracht te laten schijnen…! Cloë heeft het meeste tijd nodig gehad om open te bloeien, maar nu wordt ook zij al eens graag gestreeld.

 

 

 

Cira

Cira

geadopteerd – CIRA is een ros getijgerd katinnetje. We hebben het vermoeden dat zij uit een ander nestje komt. Cira was eigenlijk van de eerste dag in de opvang tam en kan heel erg genieten van kroezelen; onder het kinnetje, op haar buikje… ze geeft het allemaal aan. Graag verstopt ze haar hoofdje in je handpalm. Cira is lief en grappig. Ze speelt, dolt en knuffelt graag. Ze is wel niet even sierlijk als haar siblings, eerder een mini-vrouwelijk garfieldje.

 

 

zwerfkattendiest@gmail.com

Charlotte, Cira, Cloë en Carlos