katten 10%

Ons A-nestje verblijft in opvang te MELSBROEK en mag verhuizen vanaf ongeveer 5 september.

Update 2/9: Arthur is nog steeds op zoek naar een schootje om warm te houden. Meer foto’s vind je in onze facebookalbums: https://facebook/A-nestje en www.facebook.com/arthur

Ana

Ana

Ana (getijgerd) – de nieuwsgierige (Geadopteerd)
Deze prachtige jongedame volgt je door het hele huis en is altijd haantje de voorste om alles te ontdekken. Ze geniet van haar knuffels maar in tegenstelling tot haar broertje Arthur en zusje Alice zal ze niet roepen tot je haar aait. Ze legt zich gewoon naast je tot je haar aait. Als grootste en sterkste van de hele nest houdt ze van ravotten met haar broertje of zusje of met de andere katten in huis.

 

 

 

Alice

Alice

Alice (getijgerd) – de knuffelaar (Geadopteerd)
De tweede jongedame van het A-nestje houdt van knuffelen en maak het ook, met de nodige miauwtjes, duidelijk wanneer ze dit wenst. Ze is altijd blij om je te zien maar ze is nog blijer als je met haar speelt. Dit kleintje heeft energie voor tien!

 

 

 

 

Arthur

Arthur

Arthur (zwart) – de zanger
De jongeheer van het gezelschap weet hoe hij zijn stemmetje moet gebruiken! Hij wilt wel altijd ergens op jou liggen en is enorm benieuwd naar wat je aan het doen bent, of dat nu in de pannen roeren is of de stofzuiger gebruiken.

 

 

 

Deze 3 kittens hangen enorm aan elkaar en kunnen best samen of met een andere kameraadje geadopteerd worden. Ze hebben nood aan een speelkameraadje waar ze al hun energie in kwijt kunnen maar houden net zoveel van knuffelen. Kortom, de ideale knuffelaar en speelvogel kan je in dit nestje vinden.

zwerfkattendiest@gmail.com

Ana, Alice en Arthur.