katten 10%
Diesel (vooraan) en Dixie (achteraan)

Diesel (vooraan) en Dixie (achteraan)

Diesel en Dixie kwamen in juli maar net op tijd bij ons in opvang: onderkomen (verwaarloosd), ondervoed, onder de vlooien, en niesziek. Intussen zijn deze 2 pluizenbolletjes al opgegroeid tot flinke katertjes! Ze ravotten er op los, en op de momenten dat ze uitgespeeld zijn komen ze uiteraard knuffelen.

Meer foto’s vind je in ons facebookalbum: https://facebook/d-nestje

Dixie (half augustus)

Dixie (half augustus)

DIXIE is een lief ventje dat graag knuffelt, zowel met mensen als met zijn broertje. Hij laat zich heel graag vertroetelen en komt snel je gezelschap opzoeken. Hij is een echte avonturier en zat dan ook als eerste in het (lege) bad of helemaal bovenop de hoge krabpaal. Alle speelgoedjes zijn leuk en garanderen dolle pret, vooral broer zijn staart is een topper!

Diesel

Diesel

DIESEL is een schattig ventje dat graag aandacht heeft en graag meegaat als je rondloopt in huis (om te ravotten welteverstaan). Met spelen kan hij uren zoet zijn, om dan uitgeteld ergens een lekker plekje op te zoeken. Net als zijn broertje is hij heel nieuwsgierig , vooral naar nog niet gekende lekkernijen en andere dieren. Diesel heeft aan zijn niesziekte en verwaarlozing een ooginfectie overgehouden die momenteel nog wordt behandeld. Half september volgt een nieuwe check-up bij de dierenarts. Daarna zal zijn oogje vermoedelijk nog een tijdje dagelijks gezalfd moeten worden (toekomstige baasjes dienen hier rekening mee te houden).Deze 2 kameraadjes hebben enorm veel plezier aan elkaar en we zouden hen dan ook het liefst samen plaatsen!

Deze katjes verblijven in ons opvanggezin te Blanden (Oud-Heverlee) en kunnen vanaf eind september verhuizen.

Interesse? zwerfkattendiest@gmail.com

Diesel

Diesel

Diesel (L) en Dixie (R)

Diesel (L) en Dixie (R)

Diesel en Dixie