katten 10%

kakapoBestelnummer FF008

Afmetingen
Lijfje is ongeveer 5 cm lang en 3 cm breed met twee kleine veertjes aan elke zijkant (vleugeltjes).

Beschrijving
De Kakapo is een hele toffe variant van het wolmuisje maar dan met een verenstaartje ipv een leren staartje. Gemaakt van 100% zachte schapenvacht en een veren staart brengt het de échte jager in je kat naar boven. Kleurtjes kunnen variëren tussen crème en bruine combinaties.

Gebruik
Vervang de oude vulling simpelweg door het haakje open te klikken en de nieuwe vervulling erin te haken. Draai de hengel door de lucht en laat hem over de grond draaien. Voor optimaal effect laat je hem wegvliegen van de kat en verstop je hem echter hoekjes, zowel op de grond als in de lucht. Katten zijn solitaire spelers dus speel altijd met één kat tegelijk. Berg de hengel op op een koele plaats en veilig weg van de kat.

Veiligheid
Laat dit speelgoed nooit ongesuperviseerd achter bij de kat. Het is stevig materiaal maar langdurig bijten kan losse stukjes veroorzaken die gevaarlijk kunnen zijn voor de kat.

FF008, Kakapo €6.95