katten 10%

wormBestelnummer FF009

Afmetingen
Lijfje is ongeveer 22 cm lang en 2 cm breed.

Beschrijving
Het wormpje is een kleurrijk en superleuk speeltje, vooral voor kittens en meer angstige katjes maar werkt voor allemaal! Het is gemaakt van zacht chenille wol met kindvriendelijke oogjes. Het is belangrijk om de kat hierin niet te laten bijten want met stevig spel kan het staartje loskomen. Daarom is het aangewezen om dit geweldige speeltjes eerder voor zacht-spelende katten en kittens te gebruiken. Het wormpje krioelt lekker over de grond en doet het geweldig op tapijt en is een geweldige afwisseling. Laat het doorheen héél de woonkamer krioelen en je katten gaan zonder twijfel zot om het te vangen!

Gebruik
Vervang de oude vulling simpelweg door het haakje open te klikken en de nieuwe vervulling erin te haken. Draai de hengel door de lucht en laat hem over de grond draaien. Voor optimaal effect laat je hem wegvliegen van de kat en verstop je hem echter hoekjes, zowel op de grond als in de lucht. Katten zijn solitaire spelers dus speel altijd met één kat tegelijk. Berg de hengel op op een koele plaats en veilig weg van de kat.

Veiligheid
Laat dit speelgoed nooit ongesuperviseerd achter bij de kat. Het is stevig materiaal maar langdurig bijten kan losse stukjes veroorzaken die gevaarlijk kunnen zijn voor de kat.

FF009, Wormpje €5.00 – laatste stuks