katten 10%

vuurvliegBestelnummer FF007

Afmetingen
Afmetingen van de veertjes kunnen variëren tussen 5 en 8 cm lang.

Beschrijving
Van alle speciale refills is dit onze topfavoriet! Firefly ziet er gewoon magisch, superzacht en héél erg mooi uit. Ze ziet eruit als een mug, vlieg, mot, noem maar op en de katten vinden de geur én het zicht geweldig! Kleuren en designs kunnen variëren en dat maakt het juist zo spannend! Het speeltje bestaat uit gekleure marabou veertjes.

Gebruik
Vervang de oude vulling simpelweg door het haakje open te klikken en de nieuwe vervulling erin te haken. Draai de hengel door de lucht en laat hem over de grond draaien. Voor optimaal effect laat je hem wegvliegen van de kat en verstop je hem echter hoekjes, zowel op de grond als in de lucht. Katten zijn solitaire spelers dus speel altijd met één kat tegelijk. Berg de hengel op op een koele plaats en veilig weg van de kat.

Veiligheid
Laat dit speelgoed nooit ongesuperviseerd achter bij de kat. Het is stevig materiaal maar langdurig bijten kan losse stukjes veroorzaken die gevaarlijk kunnen zijn voor de kat.

FF007, Vuurvliegje €6.95