katten 10%

haasBestelnummer FF004

Afmetingen
Afmetingen kunnen variëren, lijfje is minstens 10 cm lang en 3 à 4 cm breed.

Beschrijving
Dit natuurlijke speelgoed werd vervaardigd van écht 100% hazenvacht. De geur die deze vacht meebrengt, brengt de kat haar jachtinstinct naar boven. Sommige katten worden er helemaal zot van. De vacht is afkomstig van wilde hazen die een vrij leven geleid hebben en geschoten zijn wegens overpopulatie. Zo zijn we zeker dat de pels niet afkomstig is van gekweekte dieren en er geen dieren mishandeld werden.
Er hangt een belletje aan voor de imitatie van het piepen van een muisje voor nog een beter effect.

Gebruik
Vervang de oude vulling simpelweg door het haakje open te klikken en de nieuwe vervulling erin te haken. Laat het vachtje over de grond ‘lopen’ zoals een echte muis. Voor optimaal effect laat je hem wegvliegen van de kat en verstop je hem echter hoekjes, zowel op de grond als in de lucht. Katten zijn solitaire spelers dus speel altijd met één kat tegelijk. Berg de hengel op op een koele plaats en veilig weg van de kat.

Veiligheid
Laat dit speelgoed nooit ongesuperviseerd achter bij de kat. Het is stevig materiaal maar langdurig bijten kan losse stukjes veroorzaken die gevaarlijk kunnen zijn voor de kat. De vacht is heel stevig en zal niet veel haar verliezen, tenzij de kat er lang op kauwt. Probeer dit dus te vermijden.

FF004, Haasje mix €7.95