katten 10%

"Frenzt Copter Refill"Bestelnummer FF003

Afmetingen
De helicopter is even groot als de gewone vogel met veren van ongeveer 20 cm lang.

Beschrijving
De helicopter is een vogel die vliegt maar ditmaal met vier veren! Hij is te vergelijken met het beloningspeeltje maar dan om aan de hengel vast te maken. Een absolute voltreffer voor katten die graag achter de vogel gaan.

Gebruik
Vervang de oude vulling simpelweg door het haakje open te klikken en de nieuwe vervulling erin te haken. Draai de hengel door de lucht en laat hem over de grond draaien. Voor optimaal effect laat je hem wegvliegen van de kat en verstop je hem echter hoekjes, zowel op de grond als in de lucht. Katten zijn solitaire spelers dus speel altijd met één kat tegelijk. Berg de hengel op op een koele plaats en veilig weg van de kat.

Veiligheid
Laat dit speelgoed nooit ongesuperviseerd achter bij de kat. Het is stevig materiaal maar langdurig bijten kan losse stukjes veroorzaken die gevaarlijk kunnen zijn voor de kat.

FF003, Helicopter vogel €5.50 – laatste stuks