katten 10%

standaardvogelBestelnummer FF002

Afmetingen
Volledige speeltje is ongeveer 23 cm lang, veren zijn 18 cm lang

Beschrijving
De Flying Frenzy is gemaakt uit twee grote echte fazantenveren gecombineerd met gekleurde marabou veertjes. Deze veren zijn écht en zijn handmatig vergaard volgens de ‘Wildlife & Countryside Act 1981. De veren zijn stevig gelijmd en hebben een speciaal draaiend effect in de lucht. Kleuren van de veren kunnen variëren.

Gebruik
Vervang de oude vulling simpelweg door het haakje open te klikken en de nieuwe vervulling erin te haken. Draai de hengel door de lucht en laat hem over de grond draaien. Voor optimaal effect laat je hem wegvliegen van de kat en verstop je hem echter hoekjes. Katten zijn solitaire spelers dus speel altijd met één kat tegelijk. Berg de hengel op op een koele plaats en veilig weg van de kat.

Veiligheid
Laat dit speelgoed nooit ongesuperviseerd achter bij de kat. Het is stevig materiaal maar langdurig bijten kan losse stukjes veroorzaken die gevaarlijk kunnen zijn voor de kat.

FF002, Standaard vogel €7.50