katten 10%

glitterBestelnummer FF005

Afmetingen
De crinkle ball is net iets groter dan een tennisbal met een diameter van 7,5 cm. De kunststoffen (recycleerbare) stripjes zijn ongeveer 3 cm lang en 0,5 cm breed.

Beschrijving
De Crinkle Ball oogt iets groter dan de normale vullingen en zijn een ideale prooi voor katten die zot zijn van aluminiumfolie en het geluid van glinster. Denk maar aan die coctailparapluutjes als je ze tussen je vingers laat draaien. De crinkle ball wordt zowel in de lucht als op de grond aangeboden en maakt een leuk knapperig geluid waar de katten dol op zijn.

Gebruik
Vervang de oude vulling simpelweg door het haakje open te klikken en de nieuwe vervulling erin te haken. Draai de hengel door de lucht en laat hem over de grond draaien. Voor optimaal effect laat je hem wegvliegen van de kat en verstop je hem echter hoekjes, zowel op de grond als in de lucht. Katten zijn solitaire spelers dus speel altijd met één kat tegelijk. Berg de hengel op op een koele plaats en veilig weg van de kat.

Veiligheid
Laat dit speelgoed nooit ongesuperviseerd achter bij de kat. Het is stevig materiaal maar langdurig bijten kan losse stukjes veroorzaken die gevaarlijk kunnen zijn voor de kat.

FF005, Grote glitterbal €5.50 – laatste stuks