katten 10%

Dit knappe meisje en haar mama zoeken nog een thuis. Hun verhaal is erg schrijnend. Mama Suzanne kreeg haar kittens in een veld. Een omwonende was hiervan op de hoogte en vroeg de boer om het veld niet te maaien. Maar die trok zich daar niets van aan en zorgde ervoor dat alle kleintjes buiten Suzie om het leven kwamen. Gelukkig kon de lieve buurman Suzie en Suzanne nog redden.

Suzanne is nogal schuchter naar mensen toe. Wat begrijpelijk is, aangezien ze veel heeft meegemaakt. Ook Suzie is niet de grote knuffelaar. We plaatsen hen niet met kleine kinderen. Suzie is heel nieuwsgierig. Beiden kunnen overweg met andere katten, honden en kleine kinderen zien we niet goedkomen.

Suzie en Suzanne zijn in orde met vaccinaties, sterilisatie en castratie. Liefst willen we moeder en dochter samen plaatsen in een thuis waar ze ook buiten kunnen. Wil je hen ontmoeten? Laat het ons dan weten via zwerfkattendiest@gmail.com

Suzie & Suzanne