katten 10%

Dit knappe meisje en haar mama zoeken nog een thuis. Hun verhaal is erg schrijnend. Mama Suzanne kreeg haar kittens in een veld. Een omwonende was hiervan op de hoogte en vroeg de boer om het veld niet te maaien. Maar die trok zich daar niets van aan en zorgde ervoor dat alle kleintjes buiten Suzie om het leven kwamen. Gelukkig kon de lieve buurman Suzie en Suzanne nog redden.

Suzanne is nogal schuchter naar mensen toe. Wat begrijpelijk is, aangezien ze veel heeft meegemaakt. Ze laat zich nu wel strelen door het opvanggezin en komt ’s nachts gezellig op bed slapen. Suzanne wordt liefst geplaatst in een thuis waar ze ook buiten kan, zonder andere katten.

Suzanne is in orde met vaccinaties, sterilisatie en castratie. Wil je haar ontmoeten? Laat het ons dan weten via zwerfkattendiest@gmail.com

Suzanne