katten 10%

Rocky is de naam, vernoemd naar de enige echte vechtkampioen Rocky Balboa. Ik ben dan ook superstoer! Jarenlang leefde ik op straat. Ik zwierf rond, versierde de vrouwen en vocht eens regelmatig met de tegenstand. Maar toen werd ik ziek.Ik kreeg het FIV-virus, kattenaids dus. Langzaam takelde ik af. Ik kreeg wondes aan mijn pootjes, werd mager en mijn oog raakte beschadigd. Toch bleef ik dapper verder overleven helemaal alleen.

Op een dag kwamen vrijwilligers van Demerkat mij halen. Ik kreeg de verzorging die ik nodig had en intussen ben ik veel beter. Mijn pootjes zijn genezen en mijn oogje is verwijderd. In het begin vond ik het eng om te leven in huis. Maar nu kom ik heel graag vragen om aandacht. Als de mensen binnenkomen, begint mijn motortje meteen te spinnen. En als ik niet genoeg aaitjes krijg, neem ik hun hand met mijn pootje vast. Zo is de boodschap snel duidelijk 🙂

Voor mijn FIV is het belangrijk dat ik vanaf nu binnen leef. Zo blijf ik gezond en kan ik andere katten ook niet ziek maken. Of ik met andere katten overweg kan, is niet bekend. Wil je een kat met een stoer uiterlijk, maar een blanke pit? Zoek dan niet verder en kom mij bezoeken! Je kunt een afspraak maken via zwerfkattendiest@admin

Rocky