katten 10%

“Small but mighty” vat Zia goed samen. Ze is een jong katje van 6maand oud en net 2kg maar onderschat deze dappere dame niet. Ze is energiek en speels zoals een puber hoort te zijn. Daarnaast geniet ze ook enorm van aandacht en babbelt ze graag.

Zia werd op straat gevonden en bleek helaas FIV+ te zijn.

Op dit moment is Zia enkel FIV-positief. Ze heeft geen symptomen van kattenaids maar is wel chronisch niesziek waardoor ze een snurkende ademhaling heeft. Ook hield ze aan het ziek zijn als kitten een oogletsel over, dit ziet er gek uit maar Zia heeft hier gelukkig geen last van. Ze heeft op dit moment geen bijzondere verzorging nodig maar moet wel opgevolgd worden. 

Ze kan enkel geplaatst worden met een ander aidskatje of alleen. Het is belangrijk om haar binnen te houden, zodat ze niet in contact komt met ziektekiemen. 

FIV-katjes hebben heel wat minder kansen op adoptie. Maar deze tijger verdient het zo! Wil je haar een gouden mandje bieden, laat het ons dan weten via zwerfkattendiest@gmail.com

Zia (FIV+/hartendief)