katten 10%

Ik ben Bobijntje, en ben na het grootbrengen van mijn kittens ook klaar voor een warme thuis. Ze schatten me amper ouder dan 1 jaar, maar ondanks mijn jonge leeftijd heb ik mijn moederrol heel serieus genomen. Ik zoek een thuis waar ze me de tijd en ruimte gunnen om rustig alles te verkennen en vriendschap te sluiten, want ik ben eerder een dieseltje. Mijn vertrouwen heb je niet snel, maar met een beetje geduld is mijn liefde en vriendschap onvoorwaardelijk. Graag zou ik ook een stapje buiten kunnen zetten, want he buitenleven mis ik echt wel. Overweg met kinderen kan ik ook, dat is geen probleem, maar ze zullen me in het begin wel een beetje met rust moeten laten.

Ik word begin augustus nog gesteriliseerd, gevaccineerd en gechipt. Dan ben ik helemaal klaar voor vertrek. Wil je me alvast een bezoekje brengen? Dat kan als je een mailtje stuurt naar zwerfkattendiest@gmail.com

Bobijntje