katten 10%

Duo ter adoptie!

Nia is het meisje en Dakar is het mannetje. Ze spelen heel vaak samen en gaan de ander direct zoeken als ze niet bij elkaar in dezelfde ruimte zijn, dus ze zouden graag met 2 geplaatst worden. Ze komen graag voor knuffels/streeltjes/aandacht en zijn graag bij jou in de ruimte, komen soms tegen je aanliggen maar zijn nog geen echte schootzitters.

Dakar durft meer dus die neemt meestal het voortouw en Nia volgt dan. Zij is iets zachtaardiger. Ze willen graag buiten kunnen ravotten in een tuin want ze spelen graag. Dakar houdt van alles dat rolt, Nia houdt van alles dat in de lucht rondzwiert.

We plaatsen hen liever niet met hele kleine kindjes, oudere kinderen moet wel lukken. Ze zijn steriel, gevaccineerd en gechipt. Heb je interesse? Mail ons dan naar zwerfkattendiest@gmail.com.

Nia & Dakar