katten 10%

Pixie is klaar voor adoptie. Zij kwam binnen als een uitgemergeld katje dat werd gevonden onder een haag. Ze had maar liefst 64 teken! Daardoor was ze heel erg verzwakt. Pixie is een volwassen kat, maar echt een kleintje. Ze weegt nu 2,270kg, heeft al haar vaccinaties gehad en is helemaal klaar voor haar eigen huisje.
Ze is een echte knuffelkont, heel lief en aanhankelijk. Het is zo’n katje dat alles toelaat wanneer ze je vertrouwt. Ze valt in je armen in slaap.
Met de hond van het opvanggezin lijkt ze geen problemen te hebben maar met de kat loopt het niet vlot.
Voor Pixie willen we een huis te vinden waar ze dutjes mag doen op de schoot van het baasje, naast de laptop mag liggen tijdens een thuiswerkdag en de tuin mag verkennen wanneer de zon schijnt. Een drukke thuis is minder geschikt, ze is nogal stressgevoelig. Ideaal lijkt mij een huisje waar ze enig ‘kind’ is maar delen met een rustige hond kan ook een optie zijn.

Pixie is gevaccineerd, gechipt en gesteriliseerd en klaar voor vertrek!

Pixie