katten 10%

Arme Gusta heeft een sneu verleden. Ze brak haar achterste pootje, maar haar baasjes weigerden haar te laten verzorgen. Wekenlang liep ze rond met een poot die helemaal in de verkeerde richting stond, in een klein vies hokje. Gusta was bovendien graatmager toen ze in de opvang kwam. Mensen die bezorgd waren om Gusta contacteerden ons. De eigenaren reageerden echter niet op onze vraag om het konijntje zo snel mogelijk naar ons te brengen zodat we het konden helpen. Pas nadat we aanboden het zelf te komen halen, kon Gusta worden gered.

Het pootje van Gusta is geamputeerd, maar daar heeft ze totaal geen last van. Ze vliegt rond en heeft energie voor tien. Eten doet ze ook graag en ze is al mooi in gewicht toegenomen. Naar mensen toe is Gusta erg vriendelijk. Ze krijgt al eens graag een aaitje. Oppakken vindt ze wel niet leuk.

Gusta zoekt een thuis binnen. Ze is zindelijk en maakt in de opvang in ieder geval niets stuk. Voorwaarden voor adoptie zijn 6m2 ruimte en jaarlijkse vaccinatie. Gusta is gesteriliseerd en gevaccineerd. Ze wordt enkel geplaatst bij een gecastreerde ram.

Gusta