katten 10%

Enkele maanden geleden kregen we verschillende oproepen over een graatmagere, slecht uitziende zwarte kat in Diest aan de kaai. Het heeft nogal wat moeite gekost, maar uiteindelijk hadden we Ozzy te pakken! Na uitgebreid onderzoek door onze dierenarts bleek hij een schildklierprobleem te hebben.

Intussen zijn we enkele maanden verder en Ozzy heeft zich helemaal herpakt. Hij is mooi bijgekomen en zijn vachtje glanst weer <3 Het leven als huiskat was even aanpassen voor hem. Het duurde een tijd voor hij uit zijn schulp kwam, maar intussen is hij er wel graag bij en slaapt hij graag bij het opvanggezin op bed. Gezelschap van andere katten kan hij ook wel waarderen. Die stellen hem op zijn gemak om die rare mensen te vertrouwen.

Ozzy heeft blijvend medicatie nodig voor zijn schildklier. Hij eet dit gelukkig gewoon op met zijn voeding. We plaatsen hem liefst als binnenkat zodat hij dagelijks zijn medicatie kan krijgen. Hij wordt niet geplaatst bij honden of kleine kinderen, andere katten zijn geen probleem.

Ozzy