katten 10%

Wie heeft er een warm hart en wil een stoere kater met een klein hartje een thuis geven.  Cyriel heeft het niet gemakkelijk gehad, want in zijn eerste gezin kwam het niet goed met de andere kater, die hem niet wou aanvaarden. Daarom kwam hij terug in de opvang.
Cyriel is een brave, superlieve kater, die zeer sociaal is naar andere katten toe, en ook wel eens een aaitje van jou kan waarderen. Door mensen die hij kent laat Cyriel zich wel strelen, maar een drukke thuis is niet aan hem besteed.


We plaatsen hem liefst bij een andere sociale kat. Met de katten in het opvanggezin komt hij goed overeen. Belangrijk is dat zijn nieuwe baasjes geduld hebben, want het zal tijd kosten om te wennen in de nieuwe thuis.

Cyriel kan niet wachten om eindelijk zijn furever home te vinden <3 Hij is gecastreerd, gechipt en gevaccineerd. Hij verblijft bij een opvanggezin in Elewijt. Wil je hem bezoeken? Contacteer ons dan via zwerfkattendiest@gmail.com.

Cyriel