katten 10%

Lieve Sally zoekt een eigen thuis als huiskonijn. Sally is een grote mensenvriend. Ze wordt graag geaaid, zo lang en zo veel mogelijk. Ze kan werkelijk uren langs je liggen om haar kopje gestreeld te krijgen. Oppakken vindt ze wel echt niet leuk. Sally is zindelijk en gaat braaf plassen en keutelen op haar toilet (dat moet wel voldoende groot zijn). We zien haar daarom echt als een binnenhuiskonijn. Een thuis waar ze vrij kan rondlopen en heel veel aandacht krijgt.

Sally houdt ook veel van eten. Het is wel een aandachtspuntje om ervoor te zorgen dat ze niet te veel eet, want dan zou ze veel te dik worden.

Sally houdt van mensen, maar echt niet van konijnen. We hebben al heel veel pogingen gedaan om voor haar een konijnenvriend te vinden, maar ze blijft andere konijnen terroriseren. Zelfs na maanden blijft ze regelmatig happen en andere konijnen bij haar eten wegjagen. Misschien is er nog wel ergens een match voor haar, maar zo lang ze voldoende aandacht krijgt kan ze ook wel aarden enig konijn. De koningin van het huis 😉

Sally was origineel bedoeld als fokkonijn voor de konijnenvleesindustrie. Zij moest konijntjes werpen die vervolgens naar de slacht gingen. Na een aantal nesten gekregen te hebben, werd zij gelukkig afgestaan. Sally verdient dus echt een gouden toekomst!

Sally