katten 10%

Enkele maanden geleden kregen we een melding van een katje dat in centrum Diest langs de kant van de weg lag en niet meer op haar pootjes kon staan. We gingen Mollie van de straat plukken en ze verbleef enkele dagen bij onze dierenarts aan het infuus. Wat er precies aan de hand was, weten we nog steeds niet, maar Mollie doet het intussen veel beter en is helemaal hersteld.

Ze op een jaar geschat en dat verwonderd ons niet. Deze speelvogel is sociaal naar andere sociale katten. Verleid de ouwe rakker om tikkertje te spelen doorheen het huis en rent enthousiast vliegen achterna. Ze is ook sociaal naar mensen toe en het motortje spint zonder problemen. De juffrouw is geen schootzitter en verkiest op eigen pootjes te staan maar oppakken om in de bench naar de dierenarts te gaan is geen probleem. Streeltjes en aandacht komt ze halen door tegen de benen te fletsen. Pas het kitten zijn ontgroeid is deze jonge dame een genot in huis.

Mollie is steriel, gevaccineerd en gechipt en helemaal klaar voor vertrek! Je kunt een bezoekje met haar plannen via ons mailadres zwerfkattendiest@gmail.com!

Mollie