katten 10%

Zelda is samen met haar zusje Hilda afgestaan. Ze is een nieuwsgierig konijntje, dat gewend is om met kindjes om te gaan. Al blijft ze wel nog steeds een konijn. Konijnen zijn prooidieren en vinden het helemaal niet leuk om opgepakt te worden. Iets lekkers geven en aaien kan wel.

Zelda zoekt een leuke thuis aan de zijde van een gecastreerde ram waar ze naar hartelust konijn mag zijn. Eventueel kan ze ook samen met haar zusje Hilda geadopteerd worden als duo. Ze komen goed overeen. Ze kan zich zowel aanpassen als een leven binnen, als ook buiten. Al moet in dat geval het verblijf wel veilig zijn voor roofdieren. Zelda is eerder een bazig typje, zeker wanneer er eten in het spel is. Haar toekomstige vriend zal dus een beetje tolerant moeten zijn.

Voor alle konijnen geldt als voorwaarde voor adoptie: permanent toegang tot 6 m2 ruimte en een jaarlijkse vaccinatie. Heb je interesse? Contacteer ons via zwerfkattendiest@gmail.com

Zelda