katten 10%

Update: enkel Alpha is nog beschikbaar! Een tijdje terug kwam moederpoes aan bij de melders. Ze hadden medelijden met haar en besloten haar eten te geven en een slaapplekje voor haar te voorzien op het terras. Enkele weken later verraste Alpha hen met vier schattige kittens. De melders vonden dat de familie een mooie toekomst verdiende en contacteerde ons om hen op te vangen.

Zoals gezegd is Alpha dus de moeder. Ze is een echte knuffelkat en kindervriend.Haar motortje hoor je al ronken van ver. Ze is heel aanhankelijk en zorgzaam, en kan goed overweg met andere katten.

Apollo (zwart, M) en Amica (tijger, V) zijn speelse kittens die ook graag al eens rustig de dingen vanop een afstand bekijken. Eens in actie zijn ze niet meer te stoppen. Ze zijn heel nieuwsgierig, en genieten volop van alle aandacht en aaisessies die ze krijgen. Ook zijn ze heel sociaal, lief en aanhankelijk kortom de ideale familieleden. Amica lijkt als enige van het nestje als twee druppels water op haar mama.

De andere twee kittens zijn reeds gereserveerd. Apollo en Amica willen we ook zeker graag samenhouden. Ze zijn allemaal steriel, gechipt en gevaccineerd. Bij interesse kun je ons contacteren via zwerfkattendiest@gmail.com

Apollo, Alpha & Amica